Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00 lei 0

Despre noi

Din pasiune pentru cafea, ne-am dedicat nu doar la perfecționarea procesului de prăjire, ci și la crearea unei comunități de iubitori de cafea care apreciază calitatea și autenticitatea. În acest spirit, am dezvoltat ateliere de degustare și sesiuni educative, unde clienții noștri pot învăța despre originile diverse ale cafelei și despre ce înseamnă o prăjire de excepție.

Extinderea noastră în lumea cafelei nu se oprește la selecționarea și prăjirea boabelor; ne dorim să oferim fiecarei cești de cafea o poveste unică, care să rezoneze cu pasiunea și dedicarea noastră pentru calitate.

Descoperă Lumea Espresso

Din pasiune pentru cafea

La fel ca și tine, ne-am dorit să obținem acasă ceașca de cafea perfectă. Povestea noastră a început acum 9 ani cu importul capsulelor de cafea, iar acum 5 ani am început să aducem boabe de cafea prăjite. Acum, selectăm cu atenție cafea din 4 zone ale lumii și o pregătim în propria noastră prăjitorie.

Procesul

Cum obținem rezultatul potrivit

Fermierii de la care provin boabele de cafea au propriile lor metode de recoltare, uscare și pregătire a boabelor. Relieful, clima și procesul de pregătire influențează aroma finală a cafelei.

Munca și pasiunea noastră constă în identificarea specificului fiecărei regiuni și ferme de cafea, pentru ca apoi să o prăjim astfel încât să îi punem în valoare caracterul unic.

Recoltare și pregătire

Import în România

Prăjire și ambalare

Cafeaua în ceașca ta

Ignissimos ducimus quin blandiitis praesentium voluptatem deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi, scint occaecatti gnissimus ducimus.

Mike Wallace

Client

Ignissimos ducimus quin blandiitis praesentium voluptatem deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi, scint occaecatti gnissimus ducimus.

Maggie Stone

Client

Ignissimos ducimus quin blandiitis praesentium voluptatem deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi, scint occaecatti gnissimus ducimus.

Benjamin Wright

Client
ce înseamnă

Cafea de specialitate

Pentru a face parte din această categorie, cafeaua trebuie să îndeplinească o serie de condiții.

Proveniență

Cafeaua trebuie să fie trasabilă până la ferma de unde a fost recoltată.

Scor SCA între 80-100

Scorul este determinat de degustători profesioniști certificați, în funcție de miros, aromă, retrogust, aciditate, corp, uniformitate, echilibru, puritate, dulceață și impresie generală.

Defectele boabelor

Este stabilit numărul și tipul de defecte admise pentru un eșantion de 300g.

Toate sortimentele noastre îndeplinesc cele 3 condiții astfel încât să obțină titulatura de cafea de specialitate.

×