Din pasiune pentru cafea, ne-am dedicat nu doar la perfecționarea procesului de prăjire, ci și la crearea unei comunități de iubitori de cafea care apreciază calitatea și autenticitatea. În acest spirit, am dezvoltat ateliere de degustare și sesiuni educative, unde clienții noștri pot învăța despre originile diverse ale cafelei și despre ce înseamnă o prăjire de excepție.
Extinderea noastră în lumea cafelei nu se oprește la selecționarea și prăjirea boabelor; ne dorim să oferim fiecarei cești de cafea o poveste unică, care să rezoneze cu pasiunea și dedicarea noastră pentru calitate.
Din pasiune pentru cafea
La fel ca și tine, ne-am dorit să obținem acasă ceașca de cafea perfectă. Povestea noastră a început acum 9 ani cu importul capsulelor de cafea, iar acum 5 ani am început să aducem boabe de cafea prăjite. Acum, selectăm cu atenție cafea din 4 zone ale lumii și o pregătim în propria noastră prăjitorie.
Cum obținem rezultatul potrivit
Fermierii de la care provin boabele de cafea au propriile lor metode de recoltare, uscare și pregătire a boabelor. Relieful, clima și procesul de pregătire influențează aroma finală a cafelei.
Munca și pasiunea noastră constă în identificarea specificului fiecărei regiuni și ferme de cafea, pentru ca apoi să o prăjim astfel încât să îi punem în valoare caracterul unic.
Recoltare și pregătire
Import în România
Prăjire și ambalare
Cafeaua în ceașca ta
Ignissimos ducimus quin blandiitis praesentium voluptatem deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi, scint occaecatti gnissimus ducimus.
Mike Wallace
Ignissimos ducimus quin blandiitis praesentium voluptatem deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi, scint occaecatti gnissimus ducimus.
Maggie Stone
Ignissimos ducimus quin blandiitis praesentium voluptatem deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi, scint occaecatti gnissimus ducimus.
Benjamin Wright
Cafea de specialitate
Pentru a face parte din această categorie, cafeaua trebuie să îndeplinească o serie de condiții.
Proveniență
Scor SCA între 80-100
Defectele boabelor
Toate sortimentele noastre îndeplinesc cele 3 condiții astfel încât să obțină titulatura de cafea de specialitate.